VRTNO POHIŠTVO IN
POHIŠTVO ZA TERASE

 

Lepe sončne dni vsi radi preživljamo v prijetnih kotičkih naših vrtov in teras. Tako vrtna opravila, kot zabavni pikniki s prijatelji, otroki in hišnimi ljubljenčki , ali romantične večerje na terasi so še bolj prijetne, če je okolica našega doma lepo opremljena in urejena.  
Če želite vaš vrt dodatno popestriti z naravnimi materiali, nanj postravite leseno  vrtno mizo, ki se bo povezala z okolico, vam pa poenostavila presajanje rož, pripravljanje sadik in podobna opravila. V primeru, da vam na vrtu primanjkuje prostora za orodje, vam priporočamo izbiro unikatne skrinje, v katero boste lahko pospravili vse svoje vrtne pripomočke. Tako vrtna miza, kot skrinja za orodje, sta uporaben in shrati dekorativen element, ki naš vrt naredi edinstven , prijazen in simpatičen.

 

V poletnih večerih si privoščite sprostitev in počitek ali zabavo z najbljižjimi in s prijatelji. Sedežne garniture, klopi ali stoli s pisanimi blazinami so nepogrešljivi kosi pohištva za udobje na našem vrtu ali terasi. Izberete lahko izdelek, ki bo oblikovan popolnoma po vaših željah in potrebah.

VRTNA MIZA INES

NOTRANJE POHIŠTVO

Vse pogosteje se notranje pohištvo izdeluje iz pravega lesa in vse manj iz umetnih materialov. Iz lesa lahko izdelamo praktično karkoli; omarice, mize, stenske police, postelje, stole, klopi, ležalnike in še marsikaj drugega. Unikaten kos pohištva v prostor prinese življenje, radost in toplino. Ker so izdelki narejeni po naročilu, imate neskončno možnosti pri izbiri barv, oblik in dimenzij. Z veseljem vam bomo pomagali z nasveti in idejami tako, da bomo skupaj našli edinstveno rešitev za vaš dom.
Funkcionalnost in udobje sta danes še posebej ključnega pomena za vsakogar, ki opremlja svoj bivalni prostor. Vsak posameznik ima drugačne zahteve, želje in potrebe. Pustite svoji domišliji prosto pot, bodite drzni, izvirni in drugačni! Unikatno pohištvo ima svoj značaj in svojo zgodbo, ki nas vseskozi navdihuje  s pristno lepoto in izvirnostjo.

PISALNA MIZA KRISTINA

 

Nudimo kvalitetno montažo kuhinj, spalnic, otoških in mladinskih sob, dnevnih regalov, predsob in ostalega stavbnega ter pisarniškega pohištva. Z uporabo profesionalnega orodja in montažnih materialov zagotavljemo hitro in čisto montažo. Izkušena monterska ekipa pred pričetkom dela prisluhne vašim željam in vam z veseljem svetuje glede postavitve pohištva v prostoru.

Ob zaklučku dela vam zagotavljamo osnovne napotke glede vzdrževanja in čiščenja pohištva ter odvoz odpadne embalaže.
Poleg same montaže pohištva pa se ukvarjamo tudi s področjem demontaže, selitvami opreme in prevozom pohištva ter drugega materiala.

Izvajamo spodaj navedene storitve:
 

  • Montaža kuhinj, spalnic, otroških in mladinskih sob, dnevnih regalov, predsob,…

  • Montaža trgovinskega pohištva

  • Montaža lesenih podestov in teras

  • Montaža pohištva za različne zunanje prireditve

  • Dostava in vnos

  • Demontaža pohištva

  • Selitve

NOVO V PONUDBI - MONTAŽA POHIŠTVA

 
 

DEKORATIVNI IZDELKI

DEKORATIVNI PLADENJ VINTAGE TURQUISE

Vloga dekorativnih izdelkov je, da stanovanje spremenijo v pravi dom. Dekoracija je torej tista, ki daje prostoru dušo, domačnost in toplino.
Če želimo, da ima dekorativni predmet tudi uporabno funkcijo, si lahko izberemo pladenj z vintiž dizajnom, moderne podstavke za kozarce, stensko uro ali stojalo za dežnike. Na čudovitem unikatnem pladnju bomo svojim gostom z užitkom postregli kavo in kakšnen piškotek ali celo razvajali partnerja s postrežbo zajtrka v posteljo. Moderni podstavki za kozarce v pastelnih barvah bodo vašo mizo naredili simpatično in igrivo. Za okrasitev praznih zidov izberite unikatno stensko uro, okvir za sliko ali ogledalo v rustikalnem slogu. Celo tabla z obvestili bo lepo popestrila katerikoli bivalni prostor.

Ročno narejen dekorativni izdelek je med drugim odlična ideja za različne vrste daril. Posameznemu kosu lahko sami izberete bravo in stil, ki odgovarja vašemu domu.

POHIŠTVO ZA

GOSTINSKE LOKALE

Estetsko in zanimivo opremljen gostinski lokal je med pomembnejšimi dejavniki za pridobivanje in ohranjanje  zadovoljstva vaših strank. V privlačno opremljenem lokalu se gostje dobro počutijo in se radi  dlje zadržujejo , pa tudi  raje  se  vračajo k vam.
Pohištvo, ki ga izdelujemo je primerno tako za zunanjo uporabo, kot za notranje prostore. Danes so garniture in ostala oprema v stilu palet ena izmed najbolj atraktivnih in priljubljenih možnosti za opremljanje gostinskih lokalov.
Ponujamo garniture, stole, mize in celo barske šanke za različna sezonsa prizorišča na prostem .

KOMPLET LAKENESS